Juridische scan

Juridische scan (kwaliteitslabel)

Scan

deJuristen voert een juridische scan uit van uw webwinkel of website en controleert daarbij of uw website voldoet aan de Wet persoonlijke levenssfeer, de verplichtingen bij een verkoop op afstand en elektronische overeenkomsten (WHPC), de algemene- en privacyvoorwaarden et cetera. Wanneer uw webwinkel in orde wordt bevonden verkrijgt u een kwaliteitslabel van deJuristen. Dit creëert een geruststelling voor uw klanten.

Kwaliteitslabel 'MyLabel'

Het juridisch kwaliteitslabel 'MyLabel' bestaat uit een grafisch teken dat u kan aanbrengen op uw website, met gepersonaliseerde URL naar onze database (voorbeeld).Voor e-consumenten is het label meteen een geruststelling dat uw webwinkel voldoet aan alle juridische reglementeringen en dat hun gegevens en privacy veilig zijn. Dit bijkomende vertrouwen garandeert een hoger verkoopcijfer.

Prijzen

De prijs van deze juridische scan varieert: wilt u enkel een a posteriori controle van uw instrumenten op uw webwinkel (u heeft reeds algemene voorwaarden, privacystatement, etc.) of dienen deze instrumenten nog op maat worden opgemaakt?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Terug naar boven.


 

'MyLabel'

'MyLabel' is het juridisch kwaliteitslabel van deJuristen, dat aangeeft dat uw webshop of website voldoet aan alle wettelijke en reglementaire voorwaarden. Dit kwaliteitslabel zorgt voor een hoger vertrouwen bij consumenten, en dus een hoger verkoopcijfer.