Privacy

Privacy

Bescherming van uw privacy op het internet

Wanneer de publicatie van persoonlijke gegevens samengaan met bekendmaking van onjuiste informatie, kan dit grote schade berokkenen aan iemands (morele en financiële) belangen, goede naam of maatschappelijke status. In dergelijke gevallen dient de persoon een verwijdering van zijn persoonsgegevens te vorderen. deJuristen vertegenwoordigt en assisteert u in deze vordering, zodat snel kan gereageerd worden en de schade tot een uiterst minimum kan worden beperkt. Lees meer.

U kan daarenboven beroep doen op onze dienst Reputatiemanagement.

E-commerce

Privacy wordt een steeds grotere zorg van consumenten. De vraag welke bedrijven en op welke manier men omgaat met vaak gevoelige informatie is een vraag die iedere e-consument bezighoudt. Indien u als webwinkel niet precies aangeeft hoe u informatie verzamelt en met welke doeleinden dit precies gebeurt, kan dit leiden tot ernstige reputatieschade van uw e-commerce, om nog maar te zwijgen van de strafrechtelijke repercussies van deze nalatigheid. Neem daarom uw voorzorgen en laat uw privacystatement op maat ontwerpen. Lees meer.

Identity theft

Identity theft of identiteitsdiefstal neemt steeds grotere proporties aan. Van kredietkaartfraude (databasehacking tot skimming) en phishing (omleiden naar valse website) tot het hacken van computersystemen met oog op het bemachtigen van persoonsgegevens, allen zijn voorbeelden van ideniteitsdiefstal. deJuristen adviseert u bedrijven en particulieren hoe zich te beschermen tegen identity theft in de ICT. Lees meer.

Terug naar boven.


 

Privacy

deJuristen vertegenwoordigt u bij de vordering tot verwijdering van uw persoonsgegevens ingeval een onterechte of ongewenste bekendmaking, helpt u identity theft te voorkomen en geeft advies bij het opstellen van privacyverklaringen.