Merk deponeren - merk registreren

Merk deponeren

Registratie

deJuristen registreert, onderzoekt en bewaakt uw Benelux, Europees of internationaal merk. Wij voeren geen blinde registraties uit, zoals sommige online (NL) aanbieders. Alles wordt onderzocht: de wettelijke voorwaarden, concurrerende (merk)namen of beelden, het onderscheidend vermogen, enzovoort. Hierdoor verkrijgt u een exclusieve en grondige bescherming tegen eventuele latere inbreuken op uw merk. Het registreren van uw merk of handelsnaam geeft u bescherming in de Benelux, Europa of internationaal (op basis van de gekozen landen). Het registreren van een merk kan in de vorm van een louter beeldmerk, een woordmerk, of een in de vorm van een 'complex' merk welke zowel een afbeelding als een tekst (die van handelsnaam) bevat. Twijfel niet langer, en bescherm uw naam of beeld tegen concurrenten.

Prijzen

deJuristen biedt verschillende pakketten aan voor het registreren van Benelux merken:

Pakket 1: merkdepot voor 10 jaar met een uitgebreid onderzoek, advies, begeleiding en bewaking, waarbij het merkdepot wordt voorbereid en ingediend (maximum 3 klassen).
U ontvangt een afgifte van het registratiebewijs, en uw merk wordt opgenomen in de vernieuwingsdatabase. U verkrijgt gratis 1 jaar bewaking van uw merk.
Prijs: 1250 euro.

Pakket 2: merkdepot voor 10 jaar met een identiek onderzoek, advies, begeleiding en bewaking, waarbij het merkdepot wordt voorbereid en ingediend (maximum 3 klassen). U ontvangt een afgifte van het registratiebewijs, en uw merk wordt opgenomen in de vernieuwingsdatabase. U verkrijgt gratis 1 jaar bewaking van uw merk.
Prijs: 775 euro.

Pakket 3: merkdepot voor 10 jaar met begeleiding en bewaking (geen onderzoek/advies), waarbij het merkdepot wordt voorbereid en ingediend (maximum 3 klassen). U ontvangt een afgifte van het registratiebewijs, en uw merk wordt opgenomen in de vernieuwingsdatabase.
U verkrijgt gratis 6 maanden bewaking van uw merk.
Prijs: 575 euro

Voor prijzen van Europese of internationale merkregistraties gelieve contact met ons op te nemen.

(Zie ook "Merkenrecht: meer over het registreren van merken.

(Zie ook "Idee deponeren?").

Terug naar boven.


Merk deponeren

deJuristen registreert en deponeert uw Benelux, Europees of internationaal merk. Afhankelijk van het door u gekozen pakket onderzoeken wij uw mogelijkheden tot registratie en bewaken wij uw merk na depot.
U kan uw merken bovendien online beheren via ons klantenportaal.

Meer weten over merkenrecht?

Kies uw pakket en contacteer ons.