Tekening en modellen deponeren

Model deponeren

Registratie

deJuristen deponeert uw Benelux, Europees of internationaal model (of tekening). Hierdoor verkrijgt u een exclusieve en grondige bescherming.

Prijzen

deJuristen biedt verschillende pakketten aan voor de registratie van tekeningen en modellen

Pakket 1: Internationale registratie van uw model, voor een periode van 5 jaar, begeleiden van de procedure en modelaanvraag voorbereiden en indienen. Uw model wordt bovendien opgenomen in de vernieuwingsdatabase en u ontvangt een afgifte van het registratiebewijs.
Prijs: 1.750 euro.

Pakket 2: Europese (EU) registratie van uw model, voor een periode van 5 jaar, begeleiden van de procedure en modelaanvraag voorbereiden en indienen. Uw model wordt bovendien opgenomen in de vernieuwingsdatabase en u ontvangt een afgifte van het registratiebewijs.
Prijs: 1.240 euro.

Pakket 3: Benelux registratie van uw model, voor een periode van 5 jaar, begeleiden van de procedure en modelaanvraag voorbereiden en indienen. Uw model wordt bovendien opgenomen in de vernieuwingsdatabase en u ontvangt een afgifte van het registratiebewijs.
Prijs: 750 euro

 

(Zie ook "Idee deponeren?").

Terug naar boven.


Model deponeren

deJuristen registreert en deponeert uw Benelux, Europees en Internationaal model. Afhankelijk het door u gekozen pakket wordt uw model of tekening gedeponeerd in de Benelux, de EU of in de door u aangegeven landen en klassen (internationaal).
Klik hier om een model te deponeren
.